Boekhouding

Administratie is visie op het Eigen Vermogen, als de administratie goed is opgezet, zal dit zeker bijdragen tot de juiste beslissingen.

Deze beslissingen zijn in een bedrijf een noodzaak, al is het maar om te voorkomen dat men veel werk verricht voor activiteiten die weinig winst of zelfs verlies geven. Dan is een inzichtelijke administratie van groot belang.

Wij bij Adminaut & Partners zijn daar dan ook van overtuigd, laat ons een heldere en duidelijke offerte voor u maken. Dit verplicht u tot niets en geeft u wel de mogelijkheid om voor u de zaken op een rijtje te laten zetten en wel zonder emotionele voorkennis.

“Online Boekhouding”.is vanaf 1-1-2007 beschikbaar. Hiermee heeft u alle voordelen van de administratie, beschikbaar op uw locatie onder de knop van uw eigen PC. Dat geeft direct inzicht in bijvoorbeeld “Debiteuren”, “Crediteuren”, te betalen Belasting en nog vele andere informatie bronnen zoals de geldstroom en dergelijke.

  • OnLine Boekhouding vanaf 37,75 euro per maand, excl.BTW.
  • Uw administratie is al bijgewerkt vanaf 65,- euro vast per maand, excl. BTW.
  • Inclusief 4x per jaar een rapportage !

Meer weten? Neem dan contact op voor een afspraak. Die afspraak geeft u direct een inzicht in de administratie kosten, zonder verrassingen achteraf !